Een heerlijk tussendoortje haver-eiwit repen
- Esmâ Guigui
- 14 jan 2022
- 1 minuten om te lezen
Dit recept heb ik niet zelf bedacht, maar zonde om niet te delen met jullie want de smaak is echt goed😁 En een prima tussendoortje.

𝗜𝗡𝗚𝗥𝗘𝗗𝗜Ë𝗡𝗧𝗘𝗡:
✨ 8 gr Kaneel
✨45 gr Rozijnen
✨40 gr Honing
✨80 gr Havermout (fijne vlokken)
✨9 gr Pinda’s
✨60 gr Eiwitpoeder
✨24 gr Pindakaas

𝗕𝗘𝗥𝗘𝗜𝗗𝗜𝗡𝗚𝗦𝗪𝗜𝗝𝗭𝗘:
1. Meng in een grote bak de pindakaas, honing, kaneel, havermout, pinda’s, eiwitpoeder, rozijnen en één theelepel zout met een scheutje water door elkaar.
2. Voege kleine beetjes water toe, tot je het kunt kneden als deeg. Pas op dat je niet teveel water in één keer pakt dan kan het wat plakkerig worden.
3. Bekleed je bakvorm met wat bakpapier en druk het deeg plat zorg voor een juiste verdeling in de bakvorm.
4. Doe de repen 25 min in de vriezer.
5. Snijd de repen in 6 gelijkmatig repen en verpak ze in bakpapier en of aluminiumfolie.. (een klein beetje plakkerige repen is niet erg)
Ennn eeeetsmakelijk 👌🏽😁
VOEDINGSWAARDEN:

Opmerkingen